Aanmelding en vervolg

Kennismakingsgesprek:

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag vrijblijvend bij u langs om meer uit te leggen over onze activiteiten. Samen bekijken we dan of we aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Plaatsing:

Als Stichting Choice4Sport kan voldoen aan uw verwachtingen kijken we samen waar uw kind het best geplaatst kan worden. Vervolgens nodigen we u samen met uw kind uit om geheel vrijblijvend een keer te komen kijken en/of mee te doen. Indien u besluit om gebruik te maken van de dienstverlening stellen we een overeenkomst op.

Volgsysteem:

De activiteiten en resultaten binnen het project worden gemonitord en geëvalueerd. Iedere deelnemer zal door middel van een ‘klantvolgsysteem’ gevolgd worden. Er wordt een intake formulier ingevuld waarin onder andere de beginsituatie en doelstelling worden omschreven. De gegevens en resultaten worden jaarlijks in een korte rapportage samengevat

Doorstroming naar verenigingen

In overleg met ouders en kind wordt, indien de geboekte progressie dit toelaat, een tak van sport en een vereniging gekozen. De begeleider vanuit Choice4Sport zorgt voor de introductie bij de vereniging, loopt gedurende 4 weken mee en vervult daarna, indien gewenst, nog een coachende rol richting de trainers bij de vereniging.

Heeft u een vraag of bericht?

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt